top of page

PRIPRAVE NA 16. MALI KRAŠKI MARATON V SEŽANI

Leto je zopet naokoli, kar pomeni, da se nevarno približuje tudi prva letošnja tekaška preizkušnja. Tako je, 16. mali kraški maraton je pred vrati in skupaj z Urbanimi tekači smo sestavili super program priprav za začetnike ter nadaljevalce, ki se začnejo 28. januarja, in trajajo vse do teka, ki bo letos 27.marca 2016.


KAJ VSEBUJE PAKET PRIPRAV NA 16. MALI KRAŠKI MARATON? - 2 meseca kvalitetnega tekaškega treninga, - Trening v zelo majhnih skupinah, - Individualen pristop, ki omogoča najhitrejši in zdrav napredek, - Strokoven in mlad tim z bogatimi atletskimi ter drugimi izkušnjami.


LOKACIJA IN TERMIN Od 28. januarja dalje bomo trenirali 1x tedensko vsak četrtek s pričetkom ob 18. uri Dobimo se v Športni dvorani Sežana, kjer imamo garderobe, nato pa proti atletski stezi in sežanskim ulicam.


CENA PAKETA PRIPRAVE NA 16. MALI KRAŠKI MARATON Prijavnina za 9 - tedenski program znaša 35,00 EUR in se poravna ob pričetku priprav. Vsi, ki boste prisotni na vseh 9 tedenskih pripravah prejmete BREZPLAČNO ŠTARTNINO na Mali kraški maraton


PRIJAVA

Prijaviš se preko spletnega naslova ali telefona: info@sport-sezana.com ali 051 339 759.


Vadba poteka v vsakem vremenu. Trening traja eno uro ali par minut več odvisno kam nas bodo noge odnesle.


Priprave bo vodil Luka Kafol.


bottom of page