top of page

Otvoritev projekta Razgibajmo Kras - Tedni športa na Krasu 2015

Obveščamo vas, da smo v sklopu projekta Razgibajmo Kras na področju Krasa naredili popis celotne vadbe, ki jo izvajajo športni klubi, društva ter drugi športni ponudniki športno-rekreativnih programov za vse starosti in zahtevnosti. V izdani brošuri, ki ste jo v preteklih dneh prejeli v vaš poštni nabiralnik, vam tako predstavljamo vse zasebne rekreativne površine.


S projektom Razgibajmo Kras smo si zastavili izziv tudi na vsebinskih programih. Tako smo ob izidu brošure Razgibajmo Kras, ki opisuje športno dogajanje na Krasu, prebivalcem ponudili brezplačne in sofinancirane promocijske programe, ki smo jih »zapakirali« pod ime Zmigaj se z nami – tedni športa na Krasu. Projekt bomo otovorili v petek, 25. 9. 2015, v Fil sport centru v Sežani, kjer prirejamo največjo športno zabavo na Krasu.


Za vas smo pripravili največje število vadb na enem mestu, predavanja, meritve krvnega tlaka, fitnes tekmovanje, varstvo otrok in degustacijo prehranskih dodatkov, in vse to BREZPLAČNO! Vse kar potrebujete je le obilica dobre volje in športna oprema!


Ljubitelji rekreacije bodo v jesenskih dneh imeli obilo priložnosti za udejstvovanje v pestrem športnem dogajanju.

bottom of page