top of page

Predstavljamo vam projekta Razgibajmo Kras in zmigaj se z nami - Tedni športa na Krasu

Pozdravljeni ljubitelji športa,

Obveščamo vas, da smo v sklopu projektov Razgibajmo Kras in Zmigaj se z nami - tedni športa na Krasu na področju Krasa naredili popis celotne vadbe, ki jo izvajajo športni klubi, društva ter drugi športni ponudniki športno-rekreativnih programov za vse starosti in sposobnosti.


V izdani brošuri, ki jo boste v prihajajočih dneh dobili v vaš poštni nabiralnik, tako predstavljamo vse zasebne rekreativne površine. Uspelo pa nam je povzeti celotno športno dogajanje na Krasu. Tako smo vsi skupaj s športnimi delavci, klubi pripravili občanom in prebivalcem Krasa nekaj novega - nov spodbujevalni program, ki združuje vsa področja športne rekreacije na regionalnem področju.


Naša glavna ciljna publika so športno neaktivni prebivalci Krasa, ki bi se pomočjo našega programa začeli vključevati v redne vadbe, ki se izvajajo na območju kraške regije. Prvovrstni namen projekta je vzpostaviti pozitiven odnos do rednega športnega udejstvovanja med čim širšim krogom populacije, saj so programi organizirani za vse starostne skupine.


S projektom Razgibajmo Kras smo si zastavili izziv tudi na vsebinskih programih. Tako smo ob izidu brošure Razgibajmo Kras, ki opisuje športno dogajanje na Krasu, prebivalcem ponudili brezplačne in sofinancirane promocijske programe, ki smo jih »zapakirali« pod ime Zmigaj se z nami – tedni športa na Krasu.


Projekt bomo otovorili v petek, 26. 9. 2014, v Fil sport centru v Sežani, kjer prirejamo največjo športno zabavo na Krasu. Tako v petek kot v nadaljnjih tednih bodo imeli ljubitelji rekreacije priložnost sodelovanja v pestrem športnem programu.

GIBAJMO KRASMO TUDI JESENI!

bottom of page